Декларация за защита на личните данни на БУЛКОМПАКТ ЕООД

„Лични данни“ означава информация за Вас, като: име, дата на раждане, имейл адрес, телефонен номер и пощенски адрес. БУЛКОМПАКТ ЕООД събира, обработва и използва личните данни, които предоставяте, доколкото те са необходими.

При посещение на www.bulcompact.com всички Ваши данни, публикувани на сайта са изцяло конфиденциални, защитени и използвани само за нуждите на сайта – за обработка и доставка на поръчка, осъществяване на връзка с Вас, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин, за установяване, изпълнение или прекратяване на договори или полудоговорни отношения с Вас спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

БУЛКОМПАКТ ЕООД се задължава да опазва и съхранява личната информация на клиентите си, да се въздържа от неетични практики в интернет, както и да не предоставя данните Ви на трети лица.

Личните Ви данни могат да бъдат предоставени на трети лица единствено и само при необходимост, като напр. Онлайн разплащания; кредитни застраховки. Служителите обработващи Вашите данни са задължени по договор да използват личната информация на клиентите ни само за определения вид услуга, да опазват и съхраняват данните ви поверително.

В рамките на настоящата декларация за защита на личните данни бихме искали да Ви информираме относно използването на Вашите данни на сайта www.bulcompact.com

Отговорен отдел и лице за контакт / Длъжностно лице по защита наличните данни.

Ако имате въпроси относно защитата на личните данни, във връзка с Вашите лични данни, моля обърнете се към:

БУЛКОМПАКТ ЕООД
Лице за контакт: Христин Милушев
гр. Пловдив; Околовръстен път 86  УПИ002028
+359 339 989 58
office@bulcompact.com

  1. Какво представляват личните данни?

Личните данни са сведения, които могат да бъдат съотнесени към Вашата личност. Към тях спадат данни като име, адрес, адрес на електронната поща и телефонен номер. При посещение на нашия уебсайт се изисква и допълнителна информация, като например ВашияIP-адрес, който Вашият доставчик на интернет достъп дава на Вашия компютър при свързване с интернет, или информация относно интернет страницата, от която Вие сте извикали нашата оферта, или за използвания от Вас интернет-браузър (техническа информация). Отделните елементи на тази техническа информация могат да представляват лични данни. Използването на тази информация е единствено и само с цел във връзка с работата или със защитата на нашия уебсайт от посегателства и злоупотреби, както и в псевдонимизиран и анонимизиран вид за статистически цели.

  1. Как използваме Вашите данни

Използваме Вашите данни единствено при съблюдаване на съответно приложимите законови разпоредби и настоящите указания относно защитата на личните данни, за да можем да Ви предложим желаната от Вас информация, продукти и услуги. Излизащо извън тази рамка обработване на личните Ви данни, предприемаме единствено с Вашето съгласие или използваме данните само в псевдонимизирана или анонимизирана форма.

За обработване на оферти/поръчки се нуждаем от следните данни:

  • Собствено име и фамилия, включително № по ЗДДС, ако има такъв;
  • Адрес на фактурата;
  • Адрес за доставка включително, детайли относно време на доставка, възможност за доставяне и т.н.;
  • Дата на раждане;
  • Телефонен номер за подсигуряване извършването на доставката;
  • Адресна електронна поща;

При посещение на страниците на www.bulcompact.com стандартно в протоколни файлове се запаметяват така наречените лог файлове:

  • IP-адрес (интернет-протокол-адрес) на извикващия компютър;
  • Уебсайт, от който Вие ни посещавате( referral);
  • Уебсайтовете, които посещавате при нас;
  • Датата и продължителността на посещението;
  • Тип браузър и настройки на браузъра (например: език);
  • Операционна система.

Тези данни се запаметяват за 7 дни като техническа превантивна мярка с цел защита на системите за обработване на данни против неразрешен достъп.

Поддържаме непрекъснато актуализирани и тествани технически и организационни мерки за гарантиране на сигурността на данните, в частност за защита на Вашите данни от заплахи по време на прехвърлянето им, както и от узнаването им от страна на трети лица.

 

Псевдонимизирани потребителски профили

В рамките на законовите разпоредби ние можем – с цел реклама, проучване на пазара и за структуриране на нашите услуги в съответствие с нуждите на клиентите ни – да създаваме и анализираме потребителски профили под псевдоними, но само, ако Вие не сте упражнили законното си право по всяко време да възразите на такова ползване на Вашите лични данни (виж указанията относно правото на възражение по-долу както и в следващите раздели).

Ползване на бисквитки

За да направим посещението на нашия сайт атрактивно и за да бъде възможно използването на определени функции, ние използваме така наречените „бисквитки“ на нашите страници. Те служат за това, да направим нашата страница по-достъпна и по-ефективна. По този начин можем да предложим подобрено потребителско изживяване и да разбираме по-добре изискванията и предпочитанията на клиентите на нашия сайт.

Това са малки текстови файлове, които се съхраняват на Вашето устройство (настолен компютър, лаптоп, телефон, таблет и др.). Някои от използваните от нас бисквитки се изтриват веднага след като напуснете браузъра, т.е. веднага след затваряне на Вашия браузър (така наречените Сесийни бисквитки). Други бисквитки остават на Вашето устройство за срок от 30 дни и позволяват на нас да разпознаят Вашия браузър при следващо посещение на нашата страница (постоянни бисквитки). Използването на бисквитки е възможно само с Вашето изрично съгласие.

Ние използваме бисквитки също, за да разберем как точно се използва нашия сайт и какво можем да подобрим в неговата структура. Бисквитките ни помагат да определим, дали дадена страница от нашия сайт е била посетена вече. Също така ни позволяват да разберем, дали сте посещавали нашата страница преди, или сте нов посетител. Използваме бисквитки, за да подобряваме нашата реклама. Често бисквитките се ползват, за да показват важна за посетителите информация, за да подобряват резултатите от дадена кампания или за да предотвратят многократно показване на една и съща информация на даден посетител.

Моля имайте предвид, че функционалностите на www.bulcompact.com може да са ограничени или недостъпни, ако не допускате ползването на бисквитки.

Бисквитки на трети страни:

Ние включваме реклама чрез наши уеб-партньори или рекламни мрежи на други уебсайтове. Тези уеб-партньори ползват така наречените бисквитки на трети страни, които се активират при посещение на www.bulcompact.com и се четат само от съответния уеб-партньор. Тези бисквитки на трети страни служат за анализ, проучване на средата и потребителското поведение. При този вид „бисквитки“ не се запаметяват лични данни, а само се регистрира посещението на сайтове от www.bulcompact.com и включената от уеб-партньора реклама. Бисквитките на трети страни представляват временно запаметени бисквитки, които се съхраняват във Вашия браузър максимално до 540 дни след последното извикване и след това автоматично изтичат. Всички съвременни браузъри предоставят възможност да спрете съхраняването на бисквитки като за целта може да направите съответните настройки в браузъра.

Моля имайте предвид, че функционалностите на www.bulcompact.com може да са ограничени или недостъпни, ако не допуснете ползването на бисквитки.

Ретаргетинг:

Бихме искали да Ви показваме само реклама, която действително Ви интересува. Затова на www.bulcompact.com залагаме на така наречения метод ретаргетинг. Ретаргетинг стратегията позволява проследяване на потенциални клиенти, посредством cookies (бисквитки), и впоследствие да им сервира реклами на продукти и услуги, докато сърфират из други сайтове.

При ремаркетинга инсталираме специален код на Вашия сайт, който поставя бисквитка на потребителите посетили сайта. Така вече комуникацията с потребителите не свършва веднага след като те излезнат от сайта Ви, а може да се продължи, като се показват различни рекламни формати на точно този потребител навсякъде в рекламната мрежа на Google. Ако Вие много често виждате банери на дадена компания по всякакви сайтове, които посещавате, по всяка вероятност имате инсталирана бисквитка и Ви преследва ремаркетинг кампания.

При посещение на www.bulcompact.com наши ретаргетинг-партньори запаметяват временни бисквитки през Вашия интернет-браузър на Вашето устройство. Временно запаметените бисквитки дават на нашите ретаргетинг-партньори възможност да разпознават посетителите на нашите уебсайтове под даден псевдоним, и да показват само реклама, която вероятно ще заинтересува нашите посетители. Какви данни се събират? Временните бисквитки дават възможност на нашите ретаргетинг-партньори да проследят хронологията на кликовете на нашите посетители под дадения псевдоним и да я запаметят. При това се събират данни само относно ползването на  www.bulcompact.com от Ваша страна. Запаметените от нашите ретаргетинг-партньори данни не се обединяват с данни, позволяващи идентификация на нашите посетители. Как може да се изключи ретаргетинг-а? Ако не желаете да получавате персонализирана чрез метода ретаргетинг реклама, моля използвайте една от следните възможности, за да откажете показването на нежелани реклами за в бъдеще: От една страна можете да управлявате ползването на бисквитки – както и бисквитки на трети страни – чрез настройките на Вашия браузър и да разрешите например запаметяването на временни бисквитки само с Ваше съгласие. Моля прочетете раздел „Ползване на бисквитки“. Друга възможност з